Titan

2Train er forhandler av Titan Box og Titan Fitness treningsutstyr

Foto: Nicki Twang

Titan lager treningsutstyr med god kvalitet til en god pris. 2Train har alt fra strikker og medisinballer til vektstenger, stativer og fullstendige oppsett for treningssentre fra Titan. Titan er merket for deg som vil ha godt treningsutstyr uten å betale for mye. Egner seg til hjemmetrening, trening på jobben, skolen, idrettsklubben og lignende.

Vil du vite mer om utstyr fra Titan eller få satt opp et pakketilbud med utstyret du trenger? Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller fyll inn skjemaet nedenfor.

E-post: post@2train.no

Telefon: 2407 7060

Kontaktskjema: Send oss en henvendelse

Titan Box

Titan Box-serien er spesielt utviklet for CrossFit og funksjonell trening som vektløfting, kropssvekttrening og idrettsspesifikk trening. Titan Box har komplette oppsett for stativer med tilbehør, kettlebells og alt annet man trenger for sin egen Box. Utstyret har god kvalitet og tåler mye.

Titan Box

Her er eksempler på noen av produktene fra Titan Box. For priser og oversikt over det komplette produktutvalget vi kan tilby fra Titan, ta kontakt med oss.

Titan Fitness

Med Titan Fitness får du alt av tradisjonelt treningsutstyr til styrketrening og kondistrening. Titan lager gode spinningsykler, tredemøller, romaskiner, ellipsemaskiner, treningsbenker med mer i flere prisklasser. Alt utstyret er nøye testet og tåler mye bruk.

Titan Fitness

Her er noen utvalgte produkter fra Titan Fitness til treningsrommet hjemme, på jobben, treningssenteret eller idrettsklubben. Ta kontakt for informasjon om utvalget, priser eller for et pakketilbud.

Kontakt 2Train om Titan

PRISER

Priser på utstyr fra Titan vil variere ut fra størrelsen på bestillingen. Her er veiledende priser på noen utvalgte produkter:

Utstyr til styrketrening og CrossFit

  • Knebøystativ med pullup-stang: 4.379,-
  • Octagonstativ: 37.499,-
  • Smithmaskin: 42.499,-
  • Olympisk vektstang 20 kg.: 2.999,-
  • Vektskive 10 kg.: 499,-
  • Kettlebell 12 kg.: 419,-

Utstyr til kondisjonstrening

  • Tredemøller: Fra 6.500,- til 30.000,-
  • Spinningsykler: Fra 3.000,- til 6.500,-
  • Romaskiner: Fra 2.300,- til 11.000,-
  • Ellipsemaskiner: Fra 3.800,- til 25.000,-

Produktene som er vist på denne siden, er bare et lite utvalg av hva som er tilgjengelig fra Titan. Vi kan tilby alle slags benker, hjemmegym, ergometersykler, treningstilbehør, utstyr til utetrening med mer. Hør med oss – så kan vi skaffe det dere trenger i en skreddersydd pakke.

Leveringstid: 1-3 uker

UTSTYR FRA TITAN I NETTBUTIKKEN